Skip to content

Online lessen

Spirituele Transformatie

met behulp van je Stralenpatroon

Je Stralenpatroon, wat is het en waar helpt het je bij.

Het is een patroon wat basaal informatie geeft over je eigen complexiteit, over je beweegredenen tot handelen, voelen en je denken. 

Het patroon geeft hulp bij het terugkijken waarom je beslissingen nam, soms tegen beter weten in. Het helpt je verbinding te maken met je eigen wijsheid, je liefdeslijnen, je begrenzingen, je potentie, en nog veel meer. En daarmee helpt het je om met meer zorgvuldigheid in de huidige tijd richting te geven aan je leven. Het is jouw leven, met behulp van dit stralenpatroon verbind je je met wat wel genoemd wordt je raison d’être, je reden van bestaan.

Je kunt via Google ook het één en ander vinden, de 2 grote boeken van de Tapestry of the Gods kun je ook downloaden. Er is een wereld te ontdekken.

Ik ben opgeleid om vanuit contact met het stralenpatroon te werken. Zal dus ook in gesprek met je gaan om samen te onderzoeken hoe deze kennis voor je werkbaar wordt. Het is een mogelijkheid geheel thuis te komen en zijn in jouw leven. 

Contact is wat mij betreft heilig. Er is niets meer heilig voor de geldwereld. Dus moeten we weer opnieuw het wiel van heiligheid voeden en onderhouden. Levend in deze geldwereld, vraag ik wel betaling. Je mag ook mijn huishouden komen doen, of mijn dans- of gymlessen overnemen als je dat kunt, betaling is gewoon een middel. Ik heb mijn expertise en jij de jouwe. 

Zeer summiere uitleg van de stralenleer: het Universum bestaat uit deze 7 stralen. Het zijn grote woorden die de straal definieert, lees maar:

Straal 1 → Wil

Straal 2 → Liefde/Wijsheid

Straal 3 → Creatieve Intelligentie

Straal 4 → Harmonie door Conflict

Straal 5 → Concrete kennis

Straal 6 → Toewijding

Straal 7 → Magische Ordening

En dan jij en ik, in dat grote Universum. 

Binnen deze  7 grote woorden bestaan wij, leven we, geven we dagelijks ons leven vorm. Het is een hele kunst om jezelf niet te klein te maken, dus niet nihilistisch te worden. En uiteraard is het net zo’n kunst niet te groot te willen zijn, dan schiet je weg in arrogantie of je zet veel te veel druk op jezelf. Eén van de eerste twee stappen is tot besef komen dat je én onderdeel bent van iets wat groter is én dat je onderweg bent. Wie je vandaag meende te zijn, kan morgen echt anders kijken! De stralen kunnen hierin tot hulp zijn en je meer en meer in het dagelijkse bestaan helpen je leven in dienst te zien van jezelf én je directe werkelijkheid. 

Want als mens heb je een ziel, een persoonlijkheid en heb je ook nog ’s 3 ‘lichamen’ waarin je je uitdrukt, je denklichaam, gevoelslichaam en je fysieke lichaam. De stralen werken door al deze lichamen, dus van je ziel tot en met je fysieke lichaam.

In mijn leven heeft het leren kennen van mijn stralenpatroon voor een innerlijke aardverschuiving gezorgd. Ik ging me namelijk ineens wél onderdeel voelen van iets. Van iets wat zoveel groter en zoveel liefdevoller was dan ik ooit had gevoeld.

Hanneke Korteweg-Frankhuizen heeft mij geleerd hoe vanuit contact met deze patronen te werken. Ben haar nog altijd dankbaar hiervoor. Er is een hoop tot rust gekomen in me en ben zelfs blij onderdeel te zijn van dit eindeloos durend weefsel, althans zo ervaar ik het.

Nieuwsgierig geworden? 

Eerst de kosten: als je alleen een patroon gependeld wilt hebben en zelf je weg hierin wilt zoeken via het internet, kost het €35. Wil je alleen de Engelse vertaling rechtstreeks uit de Tapestry dan kopieer ik deze en stuur ‘m naar je toe, kosten €65. Bij de Nederlandse versie zijn de kosten € 120 dit in verband met vertaal, knip- en plakwerk.  

Neem contact op via het contactformulier, dan geef ik via mail verdere informatie over de te volgend weg. 

Individuele sessie spirituele transformatie met behulp van pendelen gebaseerd op de Tapestry of the Gods