Verander

Sessies

dsc_5998klein.jpg Alle sessies komen neer op contact en dat jij wilt veranderen en daarin met vragen komt.

Dit is delicaat werk. Het vraagt alles van je, in de zin van aanwezigheid en lef hebben te kijken hoe het werkelijk met je is.

Omdat ik werk tussen de lagen van het fysieke lichaam en je voelen/denken, noem ik het delicaat. Jij bent voor jezelf immers net zo belangrijk als ik voor mijzelf ben!!

Je wilt niet beschadigen, maar ook niet beschadigd worden. Maar wat is beschadiging, want eigenlijk kun je altijd, overal, terug naar jezelf, alleen dat is ook onmiddellijk het spanningsveld. Je weet dat het kan, je weet dat het mag en toch zet je er steeds iets tussen. In dit gebied zijn thema's werkzaam als:

- nabijheid & intimiteit & sexualiteit (grens & wens) 
- innerlijke balans & uiterlijke tumult; je discipline leren kennen voor vrij-worden & vrij-zijn en blijven.

Individuele sessies:

Basis is, dat ik niet iets kan weten van je, wat je ook niet zelf kan voelen/waarnemen. Ik werk energetisch, dat wil zeggen dat ik volledig mijn eigen waarneming vertrouw. Naast jouw eigen kennis over jezelf vertelt je lichaam en je uitstraling van alles. Dat weet je soms wel, soms niet. Voor mij is die werkelijkheid onderdeel van het contact, daarom stel ik soms vervelende, soms boeiende vragen. Je wordt zowel mentaal als fysiek in beweging gebracht. Met liefde, helderheid en radicaliteit sta ik je bij.

Kosten: 65 € (1¼ uur)


Sessie met paard:

dsc_5998klein.jpgHet is geen paard rijles, het is niet dat je leert rijden; je komt op jouw tempo in de buurt van mijn paard en geheel op jouw tempo kom je op haar te zitten. Dan is het alsof er een steen in het water valt. In het water van jouw levenslijn. Zo'n sessie geeft een veelheid aan informatie, zoveel dat ik het hier nu beperk tot het benoemen van de drie basale levensgebieden: je Godsbesef, je relatie-veld en je werk-veld. Er wordt door de Liefde van deze dieren een ongekende mogelijkheid geboden om je eigen levenslijn tot in de diepte van je ziel te wijzigen. Letterlijke radicale ommekeer, omdat lichaam, geest en ziel worden aangesproken.

Ik benadruk dat ik geen paardrij-les geef, integendeel, ik geef les in het 'in je lichaam, in je eigen leven staan' en je verhouden met je eigen fundamenten. Daar gaat ons gesprek dan over.

Deze sessies duren langer, ik vraag een dagdeel (2.5 - 3 uur)  Kosten € 95,=